Onderhoud

Een onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat je in een veilige en betrouwbare auto blijft rijden. In een onderhoudsbeurt wordt je auto geïnspecteerd op 50 tot 100 punten. Die punten worden specifiek voor jouw auto voorgeschreven door de autofabrikant, net als het onderhoudsinterval.

Voor nieuwere auto’s wordt onderhoud ook wel gepland op basis van het rijgedrag. Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten vaak standaard in een onderhoudsbeurt. Cruciale onderdelen en vloeistoffen als remmen, banden, ruitenwissers, remvloeistof en uitlaat worden altijd ge├»nspecteerd.

 

Onderhoud Banden

Banden onderhoud bij Hovinga Banden – De APK-eis voor het profiel is minimaal 1,6mm, maar bij minder dan 3mm profieldiepte is het al verstandig je banden te laten vervangen. Zo zal je auto goed blijven sturen en remmen. Vervang altijd beide banden op een as (voor of achter) tegelijk.

APK Keuring

APK bij Hovinga APK – Een APK Keuring is een keuring van je auto die je laat uitvoeren bij een garage. Een APK Keuring wordt ook wel een Algemene Periodieke Keuring genoemd en is in Nederland verplicht.

 

Kosten aanvraag

Bel 06-40439122 of mail naar Hovinga om gratis en vrijblijvend een offerte op te vragen. Het is erg belangrijk om altijd van tevoren de kosten te bespreken. Autobedrijf hovinga geeft je hier meteen inzicht in.